Verzekeringen

Alles in één keer goed geregeld.

Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk tussenpersoon bieden we producten van een groot aantal verzekeraars aan. Voor zowel veel voorkomende als complexe risico`s vinden we daarom altijd een passende oplossing. Als onafhankelijk aanspreekpunt behartigen wij uw belangen richting de verzekeraars en controleren we gemaakte afspraken. Wij begeleiden een eventueel aanvraag- en/of oversluittraject, zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade en houden uw lopende verzekeringen up-to-date. Wij nemen u de zorg uit handen!

Wat onze klanten van ons vinden

"Deskundig, accuraat, oog voor situatie"
Dhr. Mulder
9,4 Nieuwe verzekering
"Een zeer nette afhandeling en goede communicatie. Een adviseur die er voor u is"
Dhr. Bos
10,0 Schade afhandeling
"Duidelijk verhaal en geen gezeur. Gewoon zoals het moet"
Dhr. Veldman
9,5 Schade afhandeling
"Goeie adviseurs en persoonlijk contact is prima en kleinschalig want ze weten wie je bent"
Dhr. van Vliet
10,0 Schade afhandeling
"Goede bereikbaarheid en optimale begeleiding en service!"
Dhr. Lange
10,0 Schade afhandeling
"Kan zich bijzonder goed inleven in de klant"
9,8 Schade afhandeling
"Ongekend snelle en correcte afwikkeling, dit is de reden dat je een tussenpersoon hebt"
9,8 Schade afhandeling
"Na het ontdekken van de schade zijn we direct goed geholpen en bij gestaan door de Best en Rozeboom. We zijn dezelfde dag nog door verwezen naar de schade expert en deze heeft vervolgens gehandeld. Binnen een aantal dagen was alles hersteld. Communicatie was hierin super."
10 Schade afhandeling
"Bij Rozeboom en Koezema heb je niet het idee dat het om geld draait maar om service en het de klant naar de zin maken. Goed advies, passend voor je leef- en woonsituatie van dat moment. Goede nazorg, keurige uitleg en altijd verifiëren of je begrijpt waarvoor je gaat tekenen. Geen addertjes onder het gras. Absoluut aan te bevelen. "
Mw. van Gennep - Moeken
9,7 Nieuwe verzekering
"Mijn man heeft alles geregeld voor zijn overlijden, ik heb er niet zo veel verstand van. Ben zeer tevreden over de hulp en hoe zij mij hebben bijgestaan."
7,7 Nieuwe verzekering

Zakelijke verzekeringen

Risico’s nemen en focus op uw bedrijfsvoering horen bij succesvol ondernemen. Uw bedrijf beschermen tegen mogelijke tegenslagen is minder interessant, maar misschien wel net zo belangrijk. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen.

Als onafhankelijk tussenpersoon brengen we risico's in kaart, zoeken we de best passende (preventieve) oplossingen en behartigen we uw belangen richting verzekeraars. Van een risico-inventarisatie tot de afwikkeling van een schade.

Advies nodig?

Onafhankelijk, deskundig advies op maat Neem contact met ons op
Cor Koezema
helpt u graag op weg