Verzekeringen

Alles in één keer goed geregeld.

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje, de gevolgen kunnen jammer genoeg groot zijn. Of het nu gaat om schade aan uw bezittingen of schade die u veroorzaakt aan de eigendommen van een ander.

Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk tussenpersoon bieden we producten van een groot aantal verzekeraars aan. Voor zowel veel voorkomende als complexe risico`s vinden we daarom altijd een passende oplossing. Als onafhankelijk aanspreekpunt behartigen wij uw belangen richting de verzekeraars en controleren we gemaakte afspraken. Wij begeleiden een eventueel aanvraag- en/of oversluittraject, zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade en houden uw lopende verzekeringen up-to-date. Wij nemen u de zorg uit handen!

Wat onze klanten van ons vinden

"Ik heb via Bas Roozeboom altijd een perfecte behandeling van schade en zeer goed contact. "
Dhr. Abbing
10 Schade afhandeling
9 Nieuwe verzekering
"Ik word bij Best en Rozeboom altijd vriendelijk en correct geholpen. Ze regelen alles zo snel mogelijk en zijn duidelijk met informatie verstrekken "
Anoniem
9,1 Schade afhandeling
9,0 Nieuwe verzekering

Zakelijke verzekeringen

Risico’s nemen en focus op uw bedrijfsvoering horen bij succesvol ondernemen. Uw bedrijf beschermen tegen mogelijke tegenslagen is minder interessant, maar misschien wel net zo belangrijk. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen.

Als onafhankelijk tussenpersoon brengen we risico's in kaart, zoeken we de best passende (preventieve) oplossingen en behartigen we uw belangen richting verzekeraars. Van een risico-inventarisatie tot de afwikkeling van een schade.

Advies nodig?

Onafhankelijk, deskundig advies op maat Neem contact met ons op
Cor Koezema
helpt u graag op weg