Pensioen

De financiële raadgever

Iedereen spaart wel op één of andere manier voor later, maar vaak ontbreekt het overzicht of is onduidelijk wat u dit uiteindelijk gaat brengen. Met een volledige inventarisatie en een degelijk totaaladvies weet u waar u staat en of u uw zaken anders of beter kunt regelen.

Door samenwerking met Erik Wienen, mede eigenaar van Planners van Waarde, kunnen wij u complete advisering aanbieden op het vlak van collectieve pensioenvoorzieningen en individuele vermogensopbouw. Als pensioenadviseur begeleid hij bedrijven bij de opzet en het onderhoud van collectieve pensioenregelingen voor werknemers. Als Financieel Planner adviseert hij ondernemers en particulieren over inkomensvraagstukken en vermogensplanning. Hierbij staat altijd de vraag centraal: Wat wil iemand nu eigenlijk echt, wat drijft hem en hoe kan hij zijn zaken financieel optimaal regelen. Inzicht verstrekken en advies zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten. Aanvullend op het advies kan hij u verdere begeleiden bij het invullen van de benodigde voorzieningen.

klik hier voor meer informatie over Pensioenen

Wat onze klanten van ons vinden

"Deskundig, accuraat, oog voor situatie"
Dhr. Mulder
9,4 Nieuwe verzekering
"Een zeer nette afhandeling en goede communicatie. Een adviseur die er voor u is"
Dhr. Bos
10,0 Schade afhandeling
"Duidelijk verhaal en geen gezeur. Gewoon zoals het moet"
Dhr. Veldman
9,5 Schade afhandeling
"Goeie adviseurs en persoonlijk contact is prima en kleinschalig want ze weten wie je bent"
Dhr. van Vliet
10,0 Schade afhandeling
"Goede bereikbaarheid en optimale begeleiding en service!"
Dhr. Lange
10,0 Schade afhandeling
"Kan zich bijzonder goed inleven in de klant"
9,8 Schade afhandeling
"Ongekend snelle en correcte afwikkeling, dit is de reden dat je een tussenpersoon hebt"
9,8 Schade afhandeling
"Na het ontdekken van de schade zijn we direct goed geholpen en bij gestaan door de Best en Rozeboom. We zijn dezelfde dag nog door verwezen naar de schade expert en deze heeft vervolgens gehandeld. Binnen een aantal dagen was alles hersteld. Communicatie was hierin super."
10 Schade afhandeling
"Bij Rozeboom en Koezema heb je niet het idee dat het om geld draait maar om service en het de klant naar de zin maken. Goed advies, passend voor je leef- en woonsituatie van dat moment. Goede nazorg, keurige uitleg en altijd verifiëren of je begrijpt waarvoor je gaat tekenen. Geen addertjes onder het gras. Absoluut aan te bevelen. "
Mw. van Gennep - Moeken
9,7 Nieuwe verzekering
"Mijn man heeft alles geregeld voor zijn overlijden, ik heb er niet zo veel verstand van. Ben zeer tevreden over de hulp en hoe zij mij hebben bijgestaan."
7,7 Nieuwe verzekering